Service - Injectietechniek

DESOI IS GECERTIFICEERD

DEKRA Zertifiziert

De ISO 9001:2015 staat organisaties van welke vorm ook toe, een individueel aan hun behoeften en omstandigheden aangepast beheerssysteem in te richten en regelmatig te controleren. De kwaliteit wordt bij Desoi op de eerste plaats gemeten aan de hand van de individuele eisen van de klant. In nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen wij voordelige maatoplossingen.

De ongecompliceerde en vlotte benadering heeft betrekking op alle eisen die onze klanten aan ons stellen. De samenwerking met ontwerpers, ingenieurs en specialisten uit alle vakgebieden garandeert hun optimale implementatie. Het kwaliteitszegel "Made in Germany" wordt door onze klanten wereldwijd zeer gewaardeerd.

Doordachte, op de toekomst gerichte planning, testen en een totale eindcontrole verzekeren de hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Ons gespecialiseerde team staat u altijd ter zijde - ter plekke op de bouwplaats, in het bedrijf of aan de telefoon.

Een leveringsquotum van bijna 100 procent

Bestellingen die voor 17 uur bij ons binnenkomen, worden meestal dezelfde dag nog vanuit onze firma verstuurd.

Wereldwijde zendingen kunnen binnen een tijdvak van 24 tot 72 uur worden geleverd. Zo dragen we eraan bij dat het bouwproces van onze klanten niet onderbroken hoeft te worden - nationaal en internationaal!