Bedrijf

INJECTIETECHNIEK EN INDUSTRIËLE TECHNIEK - MADE IN GERMANY

Als een van de toonaangevende fabrikanten van injectietechnologie en producten op het gebied van afdichting, sanering en onderhoud van gebouwen, zijn wij ook uw betrouwbare partner op het gebied van industriële techniek. Sinds de oprichting in 1979 staat het bedrijf voor innovatie in de ontwikkeling van systemen en oplossingen op deze twee gebieden.

Op de hoofdzetel van het familiebedrijf in Kalbach - in het midden van Duitsland - hebben wij op dit moment 90 medewerkers. Als een particulier bedrijf schrijven wij opleiding en menselijke verantwoordelijkheid in hoofdletters en leiden zowel de commerciële als ook technische trainees al jaren met succes op.

De continue ontwikkeling van onze innovatieve producten draagt bij aan de sterke groei van de onderneming - en daarmee ook aan het creëren van zekere arbeidsplaatsen in de regio. Meer dan 50 procent van onze bestellingen komen uit het buitenland. In totaal beschikken wij over partners in 22 landen, die vanuit hun locaties over de hele wereld de DESOI-techniek verkopen.

Om altijd up-to-date te zijn, onderhouden wij een nauw contact met onze klanten en partners, evenals planners, ingenieurs en specialisten uit alle vakgebieden. Bovendien draagt ons lidmaatschap van internationale verenigingen en organisaties bij tot een regelmatige uitwisseling van deskundigen.